Cookies gebruik

Stichting VbV gebruikt, net zoals veel websites, cookies.  Met cookies werkt deze site beter. U kunt het gebruik van cookies ook instellen in uw browser en bestaande cookies verwijderen van uw computer. Deze site plaatst cookies van Google Analytics. Naar aanleiding van nieuwe wetgeving moeten wij u de volgende vraag stellen. Gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze site?

Stichting VbV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. We zullen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking stellen aan derden. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

Bij een bezoek aan onze website registreren wij:

-          Uw surfgedrag op onze website

-          Uw geografische locatie

-          Anonieme gegevens over o.a. uw browser en operating systeem

Stichting VbV maakt gebruik van cookies en andere technologie├źn om het online gebruiksgemak voor u te vergroten en om na te gaan hoe de site gebruikt wordt, zodat wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten kunnen verbeteren.

 Bij een bezoek aan onze website of bij gebruik van sommige van onze producten slaan de servers automatisch informatie op, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en datum en tijd van uw bezoek. Als u cookies wilt uitschakelen, kunt u dit doen via uw browser. Meer gedetailleerde informatie over het beheer van cookies met specifieke webbrowsers kunnen worden gevonden op de browsers betreffende websites.

Toepasselijkheid

Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de websites van Stichting VbV en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).

Bescherming persoonsgegevens

Stichting VbV verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Verwerking Persoonsgegevens

Stichting VbV behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Stichting VbV verzamelt Persoonsgegevens bij het opnemen van contact via de website of e-mail, telefonisch contact en bij een bezoek aan evenementen en activiteiten. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van onze administratie. De gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van activiteiten en diensten van Stichting VbV. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden.

Cookies

De website www.stichtingvbv.nl plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc of ander apparaat worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de websites van Stichting VbV beter te laten functioneren en het internet bezoek te monitoren. Stichting VbV gebruikt dit o.a. om website bezoek te analyseren. Stichting VbV gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu. Cookies worden ingezet voor Google Analytics (statistieken).