Stichting Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) is een gemeenschappelijk initiatief van alle Nederlandse schadeverzekeraars om criminaliteit in de mobiliteitsketen te bestrijden.
Daarbij werken wij nauw samen met onze publieke en private partners.
Binnen het samenwerkingsverband het Landelijk Intelligence- en expertisecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV), waar VbV samen met de politie en de RDW onderdeel van uitmaakt, zijn medewerkers van onze organisatie bij het LIV te Veendam gedetacheerd.

Ter versterking van het team op het Aangifteloket Gestolen Voertuigen (AGV), dat organisatorisch onder het LIV valt, zijn wij per direct op zoek naar een:

2 Helpdeskmedewerkers AGV M/V voor 32 – 36 uur per week
In eerste instantie op basis van een jaarcontract, maar met de intentie om deze te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd.

Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opnemen en verwerken van de aangiftes van ontvreemde, verduisterde gekentekende voertuigen. Met één telefoontje naar het AGV kan de gedupeerde aangifte doen bij de politie. Aansluitend kan de gedupeerde de diefstalinformatie voor de verzekeraar doorgeven. Daarnaast bied je ondersteuning in politieonderzoeken.

Taken en verantwoordelijkheden

• Je neemt de aangifte op van het gestolen voertuig en verwerkt het proces-verbaal;
  • Je brengt het ‘probleem’ van de klant in kaart en zoekt naar mogelijke oplossingsrichtingen;
  • Je zoekt, verzamelt en analyseert informatie uit de ons ter beschikking staande registers en informatiesystemen;
  • Je toetst op basis van geldende procedures en wet- en regelgeving in hoeverre informatie aan belanghebbenden verstrekt mag worden;
  • Je bewaakt de kwaliteit van de uitgaande informatie;
  • Je legt relaties tussen diverse klantvragen;
  • Je verifieert ingevoerde gegevens in verschillende systemen;
  • Je denkt, op basis van jouw kennis en ervaring, mee over het verbeteren van processen.

Gezocht profiel:

• Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
  • Je beschikt over goede computervaardigheden;
  • Je bent communicatief en service- en klantgericht;
  • Je voert de taken nauwkeurig en zorgvuldig uit (bijvoorbeeld bij de controle van gegevens in aangiftes);
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je dient in het bezit te zijn van een BOA-diploma, of bereid te zijn om de vereiste diploma buitengewoon opsporingsambtenaar te behalen;
  • Je bent bereid om in onregelmatige diensten te werken.

Belangstelling
Wij bieden jou een afwisselende en verantwoordelijke functie met goede primaire en secundaire voorwaarden. Samen met het team kun jij daarnaast echt impact hebben op het succes van onze organisatie. VbV is een organisatie met korte lijnen en een lange traditie, met een prettige en informele werksfeer.

Heb jij interesse in zo’n werkomgeving en in deze functie? En herken jij je in het geschetste profiel?
Wij zien graag jouw motivatie met CV vóór 25 januari a.s. tegemoet. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ernst Kooijman (operationeel manager AGV) telefoonnummer 06-11345187 of onze website bezoeken www.stichtingvbv.nl en/of www.liv.nl