Beloningsadvertenties

Wat te doen als u al een geruime tijd een verdachte auto ziet staan?

Ziet u al geruime tijd in uw omgeving een auto staan die u niet kent? En u vindt dit toch wel erg verdacht en wilt controleren of deze als gestolen staat geregistreerd? Controleer de beloningsadvertenties en neem contact op met de vermelde contactpersoon van het schadeonderzoeksbureau.

Vindersloon

Heeft u informatie die leidt tot het terugvinden van de auto, maar wordt de dader niet achterhaald? Dan is er sprake van vindersloon. Vindersloon moet u zien als een leuke attentie die per geval door de betrokken verzekeraar wordt bekeken. U kunt hiervoor contact opnemen met het schadeonderzoeksbureau, vermeld in de beloningsadvertentie. Iedere teruggevonden auto draagt bij tot het acceptabel houden van de verzekeringspremie!

Tip- en toongeldregeling

Naast het vindersloon bestaat er ook een tip- en toongeldregeling. In deze regeling is vastgelegd dat tipgeld uitsluitend wordt betaald, wanneer de informatie leidt tot het terughalen van het voertuig en het oplossen van het misdrijf. De hoogte van het tipgeld wordt per geval, in samenspraak met de politie, bepaald.